Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » Concurs 2010 – Carta Europeană a Siguranţei Rutiere

Concurs 2010 – Carta Europeană a Siguranţei Rutiere

Anunțuri

Carta Europeana a Sigurantei Rutiere

Prezentare

Siguranţa rutieră nu este doar un concept, ea are un impact mare asupra vieţilor noastre şi a activităţilor cotidiene. Aşa cum implicarea semnatarilor Cartei are un rol major în îmbunătăţirea siguranţei rutiere la nivel naţional, aşa şi implicarea dumneavoastră în descrierea situaţiilor care pot îmbunătăţi sau pot afecta siguranţa rutieră joacă un rol important.

Trimite-ţi exemple de bune sau rele practici în domeniul siguranţei rutiere de pe strada, din oraşul sau ţara dumneavoastră la editor.charter@paueducation.com şi vor fi publicate pe pagina concursului.

Tot ce trebuie să faceţi este să scrieţi o mică poveste sau să înregistraţi o imagine care să aibă ca subiect siguranţa rutieră (video sau foto, cu text explicativ) şi să o trimiteţi editor.charter@paueducation.com. Astfel, veţi fi deja înscrişi în concursul 2010 al ERSC.

Cum poţi participa

1. Fă o poză (maximum 5), înregistrează un clip care să aibă ca subiect siguranţa rutieră (pozitiv sau negativ) SAU scrie o mică poveste care să aibă ca subiect o problemă de siguranţă rutieră la care ai fost martor.

2. Trimite-le prin e-mail la editor.charter@paueducation.com. Mesajul trebuie să conţină “Summer Contest 2010” în titlu.

3. Adaugă un text explicativ pozei şi toate datele de contact ale autorului (e-mail, telefon, numele întreg, oraşul, ţara).

4. Trebuie să deţineţi dreptul de autor asupra pozelor sau clipurilor video (ERSC nu-şi asumă nici o responsabilitate privind imaginile sau clipurile primite) şi asupra textelor trimise. Pozele trebuie să fie salvate într-unul din următoarele formate JPG, JPEG, PNG sau GIF. Dacă deţineţi filmuleţe urcate deja pe Dailymotion, Google, YouTube trimiteţi doar linkul.

5. Puteţi ajuta la promovarea Concursului organizat de ERSC. Promovează concursul prin adăugarea unui banner pe siteul sau blogul dvs. (disponibil la cerere pe adresa  editor.charter@paueducation.com).

6. Data limită pentru înscriere: 3 octombrie 2010.

Premii

5 week-end-uri pentru două persoane (la alegere) într-una din următoarele capitale europene (semnatare ale Cartei Siguranţei Rutiere):

– Bruxel (Belgia)

– Copenhaga (Danemarca)

– Dublin (Irlanda)

– Madrid (Spania)

– Viena (Austria)

Pe baza înscrierilor primite, un juriu numit de către administraţia Comisiei Europene va selecta 5 câştigători până la finalul lunii octombrie 2010:

  • 5 dintre cele mai originale înscrieri vor câştiga unul dintre premii. Juriul îşi va baza decizia luată urmărind următoarele elemente: originalitate, coerenţa cu problemele ridicate de siguranţa rutieră, inovaţie şi creativitate.
  • Decizia juriului este irevocabilă şi nu poate fi atacată.
  • Nu există alternativa încasării contravalorii în bani a premiilor.

Mai multe detalii despre acest concurs, condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească textele, pozele şi clipurile, puteţi găsi la adresa http://www.erscharter.eu/inaction/award/17739

European Road Safety Charter – ERSC, o iniţiativă a Comisiei Europene, este răspunzătoare pentru desfăşurarea concursului şi atribuirea premiilor. ASRO nu poate fi ţinută răspunzătoare pentru organizarea concursului, alegerea câştigătorilor şi atribuirea premiilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: