Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » LA CE SERVESC STANDARDELE INTERNAŢIONALE ?

LA CE SERVESC STANDARDELE INTERNAŢIONALE ?

Reclame

Traducere: Maria Bratu – Comunicat de presă ISO nr. 1380/2010

ISO a lansat două noi videoclip-uri – unul adresat marelui public, iar celălalt întreprinderilor şi guvernelor. Obiectivul ? Să arate modul în care standardele sunt de ajutor în toate domeniile vieţii de zi cu zi şi constituie instrumente pentru organismele dornice să-şi îmbunătăţească toate aspectele activităţii pe care o desfăşoară.

ISO este cea mai mare organizaţie care elaborează standarde internaţionale cu aplicare voluntară din lume pentru întreprinderi, guverne şi societate”. După cum observă secretarul general al ISO, Rob Steele, întrebarea este: „La ce servesc standardele internaţionale ?”.

Aceste două noi videoclip-uri merg drept la ţintă, arătând că standardele ISO ajută la rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm zi de zi şi îmbunătăţesc calitatea vieţii fiecăruia dintre noi, furnizând instrumente eficace care ajută conducătorii întreprinderilor şi şefii guvernelor să facă faţă provocărilor şi să-şi realizeze obiectivele”.

ISO întăreşte încrederea: pentru astăzi, mâine şi pentru viitor”, acesta este mesajul final al videoclip-ului destinat marelui public. Cel care se adresează guvernelor şi întreprinderilor declară în concluzie: „ISO tratează problemele care împiedică liderii să doarmă, străduindu-se să găsească soluţii mondiale la provocări mondiale. Pentru astăzi, mâine şi pentru viitor”.

Fiecare dintre aceste două videoclip-uri, cu o durată de două minute şi cinci secunde, este disponibil în engleză şi franceză şi poate fi vizionat prin link-uri pe site-ul ISO www.iso.org, pe YouTube www.youtube.com/planetiso şi, curând, pe iTunes. De asemenea, videoclip-urile pot fi descărcate prin link-uri pe ISO Store sub formă de fişiere m4v de vizionat pe platforme iOS (iPhone, iPad şi iPod). În plus, ISO propune şi versiuni de înaltă rezoluţie pe DVD pentru proiecţii la conferinţe sau prezentări.

ISO este o reţea constituită din organisme naţionale de standardizare din 163 de state. Pentru ca membrii să poată adăuga comentarii la videoclip-uri în limba lor naţională, o versiune fără comentarii în engleză şi franceză la fiecare videoclip este inclusă în DVD.

ISO va propune în curând o serie de videoclip-uri, mai scurte, cu privire la standarde care se referă la provocări specifice precum siguranţa alimentelor, serviciile din domeniul sănătăţii şi mediul. Aceste videoclip-uri sunt realizate de serviciile de comunicare ale Direcţiei Marketing, comunicare şi informare a Secretariatului Central al ISO.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: