Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » Acum când cea mai mare parte a activităţilor se desfăşoară în faţa calculatorului, ASRO vine în întâmpinarea necesităţilor dvs. cu câteva produse electronice care vă vor ajuta să vă desfăşuraţi activitatea rapid şi eficient.

Acum când cea mai mare parte a activităţilor se desfăşoară în faţa calculatorului, ASRO vine în întâmpinarea necesităţilor dvs. cu câteva produse electronice care vă vor ajuta să vă desfăşuraţi activitatea rapid şi eficient.

Anunțuri

InfoStandard

 • InfoStandard este o aplicaţie de documentare şi informare care conţine datele bibliografice ale tuturor standardelor naţionale, europene şi internaţionale adoptate de România şi anume: indicativ, titlu, rezumat, metodă de adoptare, relaţia cu alte standarde, relaţia cu actele normative, date de aprobare, anulare, înlocuire, număr de pagini, preţ etc.
 • Aplicaţia are un sistem de căutare multicriterial: după indicele standardului, după cuvinte în română, engleză şi franceză, după clasificarea internaţională a standardelor (ICS), după clasificarea alfanumerică (CAN), după comitetul tehnic (CT) etc.
 • Aplicaţia funcţionează în reţea şi poate fi accesată simultan de pe 50 de calculatoare.
 • Datele bibliografice din aplicaţie se actualizează on-line, săptămânal, în baza taxei de actualizare achitată lunar sau anual.

Colecţii de standarde în format electronic

 • Vă oferim colecţii de standarde în format electronic prestabilite de ASRO sau personalizate în funcţie de necesităţile dvs.
 • Standardele din colecţii se pot vizualiza în reţea. Preţul colecţiei este în funcţie de numărul de standarde şi numărul de calculatoare pe care se vizualizează acestea.

Trecerea standardelor în aplicaţia InfoStandard

 • Standardele achiziţionate anterior în orice format se pot introduce în aplicaţia InfoStandard. Astfel pot fi vizualizate pe mai multe calculatoare. La un preţ modic, practic, primiţi încă o dată standardele pe care deja le-aţi achiziţionat.

 Abonament electronic de actualizare a textelor standardelor

 • Dacă doriţi să scăpaţi de grija achiziţiei ediţiilor noi ale standardelor din domeniul dvs. de interes, noi le căută şi vi le trimitem imediat ce apar. Dumneavoastră nu trebuie decât să faceţi un abonament în una din cele două variante:
  • Abonament pe domenii (general, sectoare, profile). Toate standardele din domeniile respective vă vor fi livrate lunar sau trimestrial (după cum stabilim în contract);
  • Abonament personalizat pentru colecţia dvs. de standarde. La acest tip de abonament vi se vor livra ediţiile noi, eratele şi amendamentele standardelor pe care le deţineţi.

Detalii:

Jeni Toma

Tel.: 021 316 99 74

Mobil: 0748 112 144

e-mail: jeni.toma@asro.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: