Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » A fost publicată versiunea în limba română a standardului SR EN 16114:2011, Servicii de consultanţă în management

A fost publicată versiunea în limba română a standardului SR EN 16114:2011, Servicii de consultanţă în management

Reclame

Acest standard prezintă îndrumări pentru furnizarea eficientă a serviciilor de consultanţă în management. Acest standard este aplicabil tuturor furnizorilor de servicii de consultanţă în management: companii publice şi private, entităţi guvernamentale, organizaţii non-profit şi departamente interne de consultanţă, indiferent de forma lor de proprietate, de structură, mărime sau specialitate. Acest standard se aplică oricărui tip de misiune şi pentru orice tip de client.

Scopul standardului este de a îmbunătăţi gradul de transparenţă şi înţelegere între clienţi şi furnizorii de servicii de consultanţă în management. Acest lucru ar trebui să conducă la rezultate mai bune ale proiectelor de consultanţă şi să reducă barierele comerţului trans-frontalier de servicii de consultanţă în management.

Aplicarea cu succes a standardului ar trebui să permită furnizorilor de servicii de consultanţă în management să ofere o valoare mai bună pentru client şi să reducă riscul în activităţile de consultanţă. Prin îmbunătăţirea calităţii, a profesionalismului şi a interoperabilităţii în consultanţa în management, acest standard vizează sporirea eficienţei industriei europene de consultanţă în management şi accelerarea dezvoltării profesiei.

Standardul include recomandări pentru îmbunătăţirea iniţierii, execuţiei, aprobării şi încheierii serviciilor de consultanţă în management, bazate pe cercetare şi pe experienţa unei game largi de furnizori de servicii de consultanţă în management şi a  clienţilor lor.

Acest standard european precizează recomandări pentru realizarea serviciilor de consultanţă în management, inclusiv recomandări privind:

– probleme juridice şi etice;
– management, comunicare şi evaluare;
– relaţii cu clienţii;
– oferte şi acorduri;
– planificare şi execuţie;
– încheierea misiunii.

Standardul SR EN 16114:2011 a fost adoptat ca standard român la 31.10.2011, iar versiunea în limba română a fost realizată la 30.03.2012.

Standardele pot fi achiziţionate pe hârtie sau în format electronic (CD).

Pentru comenzi, vă rugăm să ne contactaţi la:
Serviciul Vânzări-Abonamente
Tel : 021- 316.77.25, Fax :021- 317.25.14/ 021- 312.94.88
e-mail : vanzari@asro.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: