Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » Vă aşteptăm la IMM-FORUM 2014 (ROMEXPO) la conferinţa „Standardizarea – oportunitate pentru IMM-uri”.

Vă aşteptăm la IMM-FORUM 2014 (ROMEXPO) la conferinţa „Standardizarea – oportunitate pentru IMM-uri”.

Reclame

Intre 13 si 15 martie are loc IMM Forum cel mai complex eveniment din România destinat întreprinderilor mici şi mijlocii la care va fi prezent şi ASRO.

Sala Titulescu din Centrul Expoziţional ROMEXPO va găzdui numeroase seminarii şi conferinţe pe teme de interes precum: planuri de investiţii pentru IMM-uri, susţinerea creditării, module informaţionale pentru gestionarea şi promovarea afacerilor pe Internet sau soluţii pentru antreprenorii aflaţi la început de drum, rolul standardelor într-o afacere.

ASRO va susţine conferinţa „Standardizarea – oportunitate pentru IMM-uri”, joi 13.03.2014, între orele 14-14,30, sala Titulescu şi va oferi informaţii asupra ultimelor noutăţi din domeniul standardizării naţionale, europene şi internaţionale.

ASRO vă pune la dispoziţie mii de standarde care pot fi utilizate în funcţie de cerinţele dictate de piaţa pe care activaţi. Cunoaşterea şi respectarea acestora vă asigură competenţa şi competitivitatea, fiind un factor determinant al succesului activităţii dumneavoastră.

ASRO vă pune la dispoziţie standarde pentru toate domeniile şi produsele, de la sisteme de management (SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001….), până la standarde de produs (standarde pentru lapte, carne, şuruburi, instalaţii de iluminat şi multe altele).

Standardele deschid canale de comunicare şi canale comerciale, promovează înţelegerea produselor tehnice, asigură compatibilitatea produselor şi serviciilor, formează cultura tehnică şi managerială a specialiştilor, şi, cel mai important, constituie alături de reglementările tehnice, baza prescripţiilor pentru calitatea şi siguranţa produselor în exploatare, protecţia sănătăţii, securitatea ocupaţională, pentru o calitate mai bună a vieţii.

Pentru a fi în permanenţă la curent cu cele mai recente informaţii despre acest eveniment, vă invităm sa vizitaţi: www.imm-expo.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: