Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » Standardul SR 13570, Îngrijire de sănătate furnizată de terapeuţi

Standardul SR 13570, Îngrijire de sănătate furnizată de terapeuţi

Reclame

Standardul SR 13570, Îngrijire de sănătate furnizată de terapeuţi se află în anchetă publică. Pentru consultarea acestuia şi pentru transmiterea observaţiilor dumneavoastră vă rugăm să contactaţi ASRO la adresa valentina.dinca@asro.ro.

Lista standardelor naţionale, europene şi internaţionale aflate în anchetă publică se găseşte în Buletinul Standardizării.

A fost publicat Buletinul Standardizării pentru luna martie care cuprinde informaţii privind standardizarea naţională, europeană şi internaţională, prin publicarea listelor cu standardele române, europene şi internaţionale care au fost aprobate în luna anterioară şi a listelor cu proiectele intrate în anchetă publică.

Asupra proiectelor de standarde (naţionale, europene şi internaţionale) poate face observaţii orice persoană fizică sau juridică. Proiectele pot fi obţinute de la ASRO, contracost, precizând indicativul şi titlul proiectului. Observaţiile se pot transmite către Asociaţiei de Standardizare din România pe adresa de e-mail standardizarea@asro.ro până la termenul indicat după fiecare proiect, termen care reprezintă sfârşitul anchetei publice.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: