Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » Ofertă promoţională!

Ofertă promoţională!

Reclame

NewsletterZS-2014

Cu ocazia Zilei Mondiale a Standardizării, ASRO a inaugurat seria de evenimente „Porţile deschise la Standardizare”, care se desfăşoară în perioada 13 – 31 octombrie 2014.

Primul eveniment din această serie a fost cel organizat în data de 14 octombrie sub titlul „Standardele creează reguli de joc echitabile” care s-a bucurat de participarea a peste 100 de membri ai comunităţii de standardizare din România.

Dorim să mulţumim pe această cale tuturor celor care au contribuit prin gândurile, opiniile, sugestiile şi ideile lor la obţinerea unui grad ridicat de profesionalism şi calitate la desfăşurarea acestui eveniment.

Al doilea eveniment din această serie a avut loc la ROMEXPO, în cadrul Târgului Tehnic Internaţional Bucureşti – TIB, în data de 16 octombrie 2014, ora 12.00 la Sala Centrului de Presă, sub titlul „Standardele armonizate – elemente de bază pentru conformitatea cu directivele europene”. Evenimentul s-a dorit a fi cel mai important loc în care trebuie să te afli – pentru toţi cei care doresc să cunoască cele mai recente informaţii despre standardizare sau doresc să se implice direct în activitate.

În data de 28 octombrie, va avea loc „Ziua Porţilor deschise pentru mediul academic”, între orele 11.00 – 15.00, la sediul ASRO, Biblioteca electronică.

Acest al treilea eveniment este dedicat atât studenţilor cât şi cadrelor didactice care doresc să se familiarizeze cu standardele şi cu aplicaţiile dedicate gestionării acestora.

În perioada 27-29 octombrie vor avea loc două cursuri de formare profesională:

1. „Certificarea conformităţii produselor – O abordare cuprinzătoare a cerinţelor referitoare la funcţionarea organismelor, la procesele de certificare şi documentele normative – SR EN ISO/CEI 17065:2013, SR EN ISO/CEI 17067:2014 şi SR ISO/CEI 17007:2010”,

2. „Auditor intern în domeniul calităţii Dispozitivelor Medicale – domeniu reglementat – sistemul de management al calităţii pentru Dispozitive Medicale – SMC-DM conform SR EN ISO 13485:2012”, care vor încheia seria de evenimente dedicate Zilei Mondiale a Standardizării.

Pe toată această perioadă, ASRO oferă reduceri de preţ la achiziţionarea punctuală a următoarelor produse:

Infostandard Web – clienţi noi – 15% reducere

Abonament clasic sau în format electronic 37,5% reducere (fără a afecta reducerile deja existente)

Colecţii de standarde 15% reducere

Revista Standardizarea 10% reducere

Buletinul Standardizării – 10% reducere.

1text

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: