Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » SR EN 50575:2015, Cabluri de energie, comandă şi de comunicaţii. Cabluri pentru aplicaţii generale în lucrări de construcţii care sunt conforme cu prescripţiile privind reacţia la foc (engleză)

SR EN 50575:2015, Cabluri de energie, comandă şi de comunicaţii. Cabluri pentru aplicaţii generale în lucrări de construcţii care sunt conforme cu prescripţiile privind reacţia la foc (engleză)

Reclame

Acest standard stabileşte cerinţele de performanţă privind reacţia la foc, încercările şi metodele de evaluare pentru cablurile electrice utilizate pentru alimentarea cu electricitate şi pentru control şi comunicaţii, care sunt utilizare în activităţile din construcţii şi care sunt supuse cerinţelor de performanţă de reacţie la foc.

Cablurile acoperite de acest standard sunt destinate a fi utilizate pentru furnizarea electricităţii şi pentru clădiri şi în alte construcţii civile cu obiectivul de a limita generarea şi extinderea focului sau fumului.

Acest standard acoperă:

  • cablurile de alimentare – conductoare izolate şi cabluri utilizate în furnizarea energiei electrice
  • cabluri de control şi de comunicare – fire, cabluri simetrice, şi cabluri coaxiale cu conductoare metalice pentru utilizare în, de exemplu, telecomunicaţii, transmisii de date, de frecvenţă radio, comunicare video şi echipamente de semnalizare şi control;
  • Cabluri din fibre optice – pentru utilizare în, de exemplu, telecomunicaţii, transmisii de date, de frecvenţă radio, comunicare video şi echipamente de semnalizare si control.

Standardul cuprinde cerinţe referitoare la caracteristicile produsului (reacţia la foc, eliberarea de substanţe periculoase), evaluarea şi verificarea constanţei performanţelor (încercări de tip, controlul producţiei în fabrică), marcare, etichetare şi ambalare.

Anexa ZZ a standardului acestui standard european se referă la prevederile Regulamentului pentru produse pentru construcţii.

Standardele pot fi achiziţionate în format electronic sau pe hârtie.

Pentru comenzi, vă rugăm să ne contactaţi la:
Serviciul Vânzări-Abonamente
Tel : 021- 316.77.25, Fax : 021- 312.94.88
e-mail : vanzari@asro.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: