Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » În perioada 12 – 14 Martie 2015, Romexpo şi Camerele de Comerţ şi Industrie din România organizează IMM Forum – Soluţii pentru IMM-uri. ASRO va participa la IMM forum cu lucrarea „Standardele în viaţa de zi cu zi”

În perioada 12 – 14 Martie 2015, Romexpo şi Camerele de Comerţ şi Industrie din România organizează IMM Forum – Soluţii pentru IMM-uri. ASRO va participa la IMM forum cu lucrarea „Standardele în viaţa de zi cu zi”

Anunțuri

IMM Forum reprezintă iniţiativa de a sprijini mediul de afaceri din România, prin crearea oportunităţii de întâlnire între autorităţi, firme care oferă servicii pentru IMM-uri şi reprezentanţii acestora din urma. Manifestarea se adresează tuturor celor interesaţi de dinamica mediului de afaceri si de a contura o imagine actuala şi realistă a acestuia: firme de consultanţă, bănci/instituţii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, instituţii private cu proiecte pentru IMM-uri. IMM FORUM va găzdui evenimente de interes pentru întreprinzătorii interesaţi de dezvoltare profesională, dar şi pentru tinerii întreprinzători, aflaţi la început de cariera – conferinţe, seminarii, workshop-uri – având ca invitaţi specialiştii din piaţa de profil.

Evenimentul se desfăşoară sub formă de forum, oferind posibilitatea firmelor de a discuta direct cu autorităţi şi instituţii de profil. Workshop-urile organizate cu experţi din domeniu îşi propun să contribuie la sprijinirea unui mediu competitiv prin dezvoltarea spiritului antreprenorial.

Vă invităm între 12-14 martie 2015 la IMM Forum, cel mai complex eveniment B2B adresat IMM-urilor! Timp de trei zile veţi putea participa, în Sala Titulescu a Centrului Expoziţional Romexpo, la sesiuni intense de workshop-uri, seminarii şi dezbateri cu experţi în domeniul întreprinderilor mici şi mijlocii şi veţi putea învăţa din experienţele prezentate de invitaţii şi partenerii forumului.

Program de vizitare:

12-13 martie (joi şi vineri): între  10.00-18.00
14 martie (sâmbăta): între  10.00-16.00

Locaţie:   Sala Titulescu

Acces:     Bilet intrare adulţi şi studenţi: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită

ASRO va fi prezent la IMM Forum pe parcursul celor patru zile ale evenimentului şi, de asemenea, va susţine lucrarea „Standardele în viaţa de zi cu zi”.

Standardele reprezintă o adevărată coloană vertebrală pentru viaţa de zi cu zi. Ele îmbunătăţesc calitatea vieţii, cresc gradul de securitate şi sănătate a omului şi contribuie la protecţia mediului. Ele facilitează circulaţia mărfurilor şi deschid pieţe naţionale, europene sau internaţionale.

Organismele de standardizare (naţionale europene sau internaţionale) elaborează standarde pe baza consensului factorilor interesaţi şi urmărind cerinţele şi necesităţile pieţei.

În prezentarea „Standardele în viaţa de zi cu zi” vom vedea cum standardele, chiar fără a le observa, ne influenţează activităţile zilnice. De asemenea, vom afla cum sunt elaborate standardele, beneficiile utilizării lor şi care sunt noutăţile de ultimă oră în domeniul standardizării.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: