Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » Vă aşteptăm la seminarul „Creşterea eficienţei şi îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor prin noua ediţie a standardului ISO 9001” ce va avea loc în cadrul BIFE-SIM, la ROMEXPO.

Vă aşteptăm la seminarul „Creşterea eficienţei şi îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor prin noua ediţie a standardului ISO 9001” ce va avea loc în cadrul BIFE-SIM, la ROMEXPO.

Reclame

Noua ediţie a standardului ISO 9001, standard emblematic pentru sistemul de management al calităţii, se va publica la ISO pe 15.09.2015. Astfel se încheie peste trei ani de activitate a experţilor din peste 95 de ţări, în care aceştia au corelat standardul cu necesităţile moderne.

„ISO 9001 permite organizaţiilor să se adapteze la o lume în schimbare. El îmbunătăţeşte capacitatea unei organizaţii de a satisface clienţii săi şi oferă o bază coerentă pentru creştere economică şi succes susţinut”, spune secretarul general al ISO, Kevin McKinley.

Ediţia din 2015 cuprinde importanţe schimbări, standardul concentrându-se mai multe pe performanţă prin combinarea abordării pe bază de proces cu gândirea bazată pe evaluarea riscului.

În cadrul seminarului se vor prezenta schimbările mai importante, dar şi graficul de actualizare a celorlalte standarde referitoare la sistemul de management al calităţii şi la alte sisteme de management.

Seminarul va avea loc în cadrul târgului BIFE-SIM, la ROMEXPO, Sala Cupola.

Data: 21.09.2015, orele 13.00-15.00.

Pe tot parcursul târgului ne veţi găsi în Pavilionul A, Stand B311.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: