Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » SR EN ISO 23277:2015, Examinări nedistructive ale sudurilor. Examinarea cu lichide penetrante a sudurilor. Niveluri de acceptare; SR EN ISO 23278:2015, Examinări nedistructive ale sudurilor. Examinarea cu pulberi magnetice a sudurilor. Niveluri de acceptare

SR EN ISO 23277:2015, Examinări nedistructive ale sudurilor. Examinarea cu lichide penetrante a sudurilor. Niveluri de acceptare; SR EN ISO 23278:2015, Examinări nedistructive ale sudurilor. Examinarea cu pulberi magnetice a sudurilor. Niveluri de acceptare

Reclame

Aceste două standarde specifică nivelurile de acceptare pentru indicaţiile imperfecţiunilor de suprafaţă din sudurile materialelor metalice, detectate prin examinare cu lichide penetrante, respectiv pentru indicaţiile imperfecţiunilor în sudurile din oţeluri feromagnetice, detectate prin examinare cu pulberi magnetice.

Nivelurile de acceptare sunt destinate utilizării, în primul rând, în timpul examinărilor în fabricaţie, dar, unde este cazul, acestea pot fi utilizate şi pentru inspecţii în timpul funcţionării.

Ambele standarde au următorul cuprins:

Preambul

1 Domeniu de aplicare

2 Referinţe normative

3 Termeni şi definiţii

4 Parametri de examinare

5 Niveluri de acceptare

Anexa A (informativă) Parametri de examinare recomandaţi

Nivelurile de acceptare din SR EN ISO 23277:2015 se bazează pe capabilităţile de detectare aşteptate atunci când se utilizează tehnicile de lucru specificate în seria ISO 3452 şi parametrii recomandaţi în anexa A. Nivelurile de acceptare pot fi raportate la standarde de sudare, la standarde de aplicaţie, la specificaţii sau la coduri. O astfel de legătură este arătată în ISO 17635 pentru ISO 5817 şi ISO 10042.

Nivelurile de acceptare SR EN ISO 23278:2015 se bazează pe capabilităţile de detectare aşteptate atunci când se utilizează tehnicile de lucru specificate în ISO 17638 şi parametrii recomandaţi în anexa A. Nivelurile de acceptare pot fi raportate la standarde de sudare, la standarde de aplicaţie, la specificaţii sau la coduri. O astfel de legătură este arătată în ISO 17635 pentru ISO 5817.

Standardele pot fi achiziţionate în format electronic sau pe hârtie.

Pentru comenzi, vă rugăm să ne contactaţi la:
Serviciul Vânzări-Abonamente
Tel : 021- 316.77.25, Fax : 021- 312.94.88
e-mail : vanzari@asro.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: