Asociaţia de Standardizare din România

Acasă » Noutati » În luna decembrie a fost adoptat un pachet de standarde internaționale referitoare la îmbrăcămintea de protecție specifică protecției împotriva căldurii și flăcărilor

În luna decembrie a fost adoptat un pachet de standarde internaționale referitoare la îmbrăcămintea de protecție specifică protecției împotriva căldurii și flăcărilor

Reclame

Standardele se referă la cerințe de performanță, încercări de laborator și determinări ale transmisiei căldurii. În tabelul de mai jos sunt listate standardele adoptate și metoda de adoptare a acestora.

Nr. Crt. Indice Titlu romana Metoda adoptare
1 SR EN ISO 11612:2015 Îmbrăcăminte de protecție. Îmbrăcăminte de protecție împotriva căldurii și a flăcărilor. Cerințe de performanta minimale Notă de confirmare

(text în engleză)

2 SR EN ISO 14116:2015 Îmbrăcăminte de protecție. Protecție împotriva flăcărilor. Materiale, ansambluri de materiale și îmbrăcăminte cu propagare limitată a flăcării Notă de confirmare

(text în engleză)

3 SR ISO 15383:2015 Mănuși de protecție pentru pompieri. Metode de încercare de laborator și cerințe de performanță Versiune română (text în română)
4 SR ISO 15384:2015 Îmbrăcăminte de protecție pentru pompieri. Metode de încercare de laborator și cerințe de performanță pentru îmbrăcămintea purtată în timpul luptei împotriva focului în spatii acoperite de vegetație Versiune română (text în română)
5 SR ISO 15538:2015 Îmbrăcăminte de protecție pentru pompieri. Metode de încercare de laborator și cerințe de performanță referitoare la îmbrăcămintea de protecție cu suprafața exterioară reflectorizantă Versiune română (text în română)
6 SR ISO 17492:2015 Îmbrăcăminte de protecție împotriva căldurii și flăcărilor. Determinarea transmisiei căldurii în cursul expunerii simultane la flacără și la o sursă de căldură radiantă Versiune română (text în română)
7 SR ISO 17492:2015/C1:2015 Îmbrăcăminte de protecție împotriva căldurii și flăcărilor. Determinarea transmisiei căldurii în cursul expunerii simultane la flacără și la o sursă de căldură radiantă Versiune română (text în română)
8 SR EN ISO 11611:2015 Îmbrăcăminte de protecție utilizată la activități de sudură și tehnici conexe Notă de confirmare

(text în engleză)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: